Om

Det finns bloggar om allt !!

Om du är intresserad av getingar eller av ett speciellt hårdrocksband så finns det en blogg för dig. Någonstans i Sverige finns det någon som just älskar dessa ämnen och skriver så fingrarna glöder om detta. Har du intresse av något av de ovannämnda ämnena bör du genast klicka dig vidare från denna blogg för vi kommer inte ens att nudda vid dem i ytterkanten.

Här är det istället mjuka och mysiga plagg som står i fokus. Och inte vilka mysplagg som helst utan enbart de som är byxa och tröja i ett dvs jumpsuits. Många säger One Piece och det kan vi väll acceptera också även om det egentligen enbart är märket på en av de jumpsuits som säljs idag.

Kring denna mysoverall kommer vi i att låta texterna vandra. Det kommer handla om mode, reor, egna åsikter, krönikor och topplistor.  Men allt kommer ha ett enda tema – jumpsuits (ok, coola och lite galne kusinen Morphsuiten kommer kanske att dyka upp). Orsaken är att vi älskar detta plagg. Inte bara för att det är mysigt att ha på sig på en kulen vinterdag utan även för att det är så skönt att slippa tänka på matchning. Med en jumpsuit har du allt i ett!

Så välkommen att följa våra tankar om ”världens bästa mysplagg”.