Mer mysiga djurdräkter

I tidigare blogginlägg har vi lyft upp Kiguramidräkter – eller djurdräkter som kanske de flesta säger. Det är en ”kusin” till jumpsuiten men dessa djurdräkter är som en ombyggd jumpsuit – med fokus på djuren. Håkan har fått plockat fram sina favoriter från en av de butiker som säljer dessa online. Här kommer hans lista och hans motiveringar. Håller du med eller inte? Kommentera gärna.

Fladdermus Fladdermusdräkt – Varför klä ut sig till en hund, katt eller annat ”tråkigt” djur. Den här är inte bara snygg – jag skulle se cool ut i den också. Dessutom ser jag en väldigt praktiskt funktion som småbarnsförälder. När jag bockar mig fram och håller ut vingarna så skapas direkt en liten koja. Så enkelt att skapa en rolig lek.

Men det bästa är att en fladdermus skrämmer alla – men ingen skrämmer en fladdermus. Helt klart min favorit inom kategorin djurdräkt barn. Önskar bara att det hade funnits i vuxenmodell också. Då hade den varit given på kommande fester.

Panda Skigurumi – Vad är det för skillnad på Kigurumi (djurdräkter) och Skigurumi? Fodret! Det är alltså exakt samma djurdräkt som de man kan ha inne. Men den här är fodrad så varm att man kan ha den ute – i skidbacken. Ett självklart val nästa vinter. Då kan inte heller någon klaga på att jag åker sakta. För en panda rör sig knappast i blixtens hastighet.

Bläckfisk – Är det nått jag har lite av så är det tid. Med åtta armar skulle jag hinna fyra gånger mer än idag. Grymt smidigt att ha i köket eller i verkstaden. Däremot finns en nackdel – det är bara två av armarna som är i praktisk funktion på dräkten. Den som uppfinner en dräkt där alla åtta armarna går att använda samtidigt ska få pris av mig. Dessutom köper jag dräkten direkt.

Musdräkt – Kort sagt. Den skulle min fru få.

Publicerat i Mysigt. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

Kommentarer är avstängda.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.